Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wek zelf je eigen zonne energie op

Zonnepanelen regelt u via Bloemhof Advies

Duurzaam de toekomst in. Met de juiste aanpassingen wekt u met eigen zonnepanelen uw eigen energie op. Bloemhof Advies adviseert en realiseert het voor u! Wij komen graag langs bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Bauer 370Wp Glas-Glas

JA Solar 400 wattpiek half-cut monokristallijn JAM54S30-400-H beschikt over 108 cellen en heeft een vermogen van 400 wattpiek. De modules...

Waarom kiezen voor
Bloemhof Advies?

Een duidelijk, helder en nuchter advies als het om verduurzaming gaat. Daarop kunt u rekenen wanneer u kiest voor Bloemhof Advies. Al meer dan 300 klanten hebben wij zo van A tot Z geholpen bij de verduurzaming van hun projecten.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

F. de Boer
F. de BoerDrachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. ToussainSneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de WitteJoure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van BurenAssen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita PheiferHeerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
Previous
Next