Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Laadpalen

Uw elektrische auto opladen met laadpalen van Bloemhof Advies 

Elektrisch rijden wordt tegenwoordig steeds populairder. Er komen steeds meer elektrische auto’s bij en bezwaren verdwijnen. Wanneer u in het bezit bent van een elektrische auto, moet u deze laden. Dit laden doet u gewoon bij u thuis. Bloemhof Advies regelt alles op het gebied van laadpalen. Zo zijn wij er ook voor advies en installatie. Daarnaast begeleiden wij u graag op het moment dat u de laadpaal voor het eerst in gebruik neemt. 

Wij adviseren u graag bij het kiezen van een passende laadpaal. Dit kunt u ook goed combineren met zonnepanelen. Elektrisch rijden wordt nog aantrekkelijker met eigen opgewekte zonne-energie. Met de juiste aanpassingen kunt u uw eigen energieleverancier worden. Wij voorzien u van een duidelijk en persoonlijk maatwerk advies als het om verduurzaming gaat. Bloemhof Advies inventariseert wat u in gedachten heeft en legt hierbij de mogelijkheden uit op het gebied van laadpalen, energieleveranciers en eventueel zonnepanelen. 

Voordelig en duurzaam laden met eigen opgewekte energie 

Laadpalen voor uw elektrische auto bestaan in verschillende soorten en merken. Het kan lastig zijn om te bepalen welke laadpaal het meest geschikt is voor uw situatie. Daarom voorziet Bloemhof Advies u graag van een passend advies voor uw elektrische auto. Voor alle laadpalen geldt dat deze geïnstalleerd moeten worden. De laadpalen kunt u daarom niet alleen bij ons kopen, maar installeren wij ook graag voor u. Een eigen laadpaal biedt u verschillende voordelen. Zo is deze nooit bezet en zijn de kosten per kWh een stuk lager. 

Tegenwoordig kunnen veel laadpalen gebruik maken van elektriciteit die is opgewekt door uw eigen zonnepanelen. Dit is voordelig en duurzaam. Als u hier interesse in heeft, bent u bij Bloemhof Advies op de juiste plek. Ook met zonnepanelen in combinatie met een laadpaal helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. 

Bekijk hier alle laadpalen

Neem contact met mij op.

Privacyverklaring(Vereist)
Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan