Inductieverlichting

Inductieverlichting

De nieuwe lichtgeneratie in handbereik

Verduurzaming van uw verlichting

Wanneer u van plan bent uw woning of bedrijfspand aan te passen aan de eisen van de toekomst, is de verduurzaming van uw verlichting misschien ook een interessante gedachte. Bloemhof Advies werkt samen met Goedwerklicht.nl. Deze partner is een ontwikkelaar van de nieuwe lichtgeneratie en ontwerp in samenspraak met Bloemhof Advies lichtplannen voor onze opdrachtgevers.

Inductieverlichting. Iets voor u?

Bij de inductieverlichting wordt gebruik gemaakt van spoelen die een magnetisch veld opwekken. Het ontsteken van het licht gebeurt door middel van magnetische inductie. Dit is overdracht van energie door middel van een magnetisch veld. Inductielampen hebben een levensduur tot wel 100.000 branduren. Dit komt overeen met meer dan tien jaar bij een doorlopend gebruik (24/7). Bij tien branduren per dag bereiken de lampen een levensduur tot wel 25 jaar.

Wat zijn de voordelen? Met inductieverlichting van Bloemhof Advies: 

Ruime ervaring & expertise
Advies op maat
De beste kwaliteit

Meer weten?

Wilt u weten wat inductieverlichting voor u kan betekenen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze partner u te bieden heeft? Graag komen we met u in contact om de opties door te nemen. Bel vandaag nog voor een uitgebreid adviesgesprek.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

F. de Boer
F. de BoerDrachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. ToussainSneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de WitteJoure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van BurenAssen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita PheiferHeerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
Previous
Next