Laadpalen

Laadpalen

Eenvoudig en snel

Het juiste advies voor laadpalen

De roep om een groenere en duurzamere manier van leven en werken is tegenwoordig groot. Als particulier of ondernemer bent u zich daarvan vast en zeker bewust. Natuurlijk voldoet u graag aan de eisen van de toekomst. Bloemhof Advies begrijpt dat en ondersteunt u met passende adviezen en een gedegen installaties als het om concrete verduurzaming gaat.

Laadpaal en eigen energie!

Bloemhof Advies adviseert u graag bij het maken van een passende laadpaal. En wat dacht u van een combinatie met zonnepanelen? Elektrisch rijden wordt nog aantrekkelijker met eigen opgewekte zonne-energie. Met de juiste aanpassingen bent u uw eigen energieleverancier. Wij voorzien u van een duidelijk en persoonlijk maatwerk advies als het om verduurzaming gaat. Hoe dit concreet in zijn werk gaat?

Ruime ervaring & expertise
Advies op maat
De beste kwaliteit

Meer informatie

Bloemhof Advies staat voor een duidelijk, helder en nuchter advies als het om verduurzaming gaat. Ook bij de aanschaf van een laadpaal kunt u rekenen op Bloemhof Advies. Wij adviseren, installeren en begeleiden u ook graag wanneer u kiest voor een laadpaal van Bloemhof Advies.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

F. de Boer
F. de BoerDrachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. ToussainSneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de WitteJoure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van BurenAssen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita PheiferHeerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
Previous
Next