Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een duurzame toekomst

Het beste advies voor de juiste zonnepanelen

De roep om een groenere en duurzamere manier van leven en werken is tegenwoordig groot. Als particulier of ondernemer bent u zich daarvan vast en zeker bewust. Natuurlijk voldoet u graag aan de eisen van de toekomst. Bloemhof Advies begrijpt dat en ondersteunt u met passende adviezen en een gedegen installaties als het om concrete verduurzaming gaat.

Met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf stroom opwekken. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Deze stroom kunt u in uw eigen woning of bedrijf gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden of de wasmachine te laten draaien. Het mooie is dat zonnepanelen ook stroom opwekken als de zon niet schijnt! Ook op een bewolkte dag leveren zonnepanelen elektriciteit. Zonnepanelen kopen is een investering die loont. Laat u uw spaargeld op de bank staan, dan ontvangt u daar momenteel geen of nauwelijks rente over. Zonnepanelen leveren daarentegen wel direct geld op. Uw energierekening wordt direct lager en op die manier verdient u uw geld terug. U kunt de winst van zonnepanelen vergelijken met een rente van 14% op uw spaarrekening.  Schaft u nu zonnepanelen aan, dan heeft u de zonnepanelen binnen ongeveer 7 jaar terugverdiend. Na die 7 jaar kunt u vele jaren genieten van gratis zonne-energie.

Uw verwachting staat centraal!

Kortom: wij zorgen voor maatwerk. Voor een concept en plan van aanpak dat in totale overeenstemming is met u en uw verwachtingen. Bloemhof Advies gaat op zoek naar een ideale oplossing, passend bij u en uw manier van leven of werken. Daarbij zetten wij onze vaste, gecertificeerde partners in bij de installatie en aanleg van uw zonnepanelen. Een team waarop wij bouwen en waarmee wij onze vertrouwde kwaliteit kunnen leveren.

Meer informatie?
Uw zonnepanelen zijn bij ons in goede handen. Persoonlijk, vertrouwd en gericht op maatwerk. Wilt u advies? Wilt u meer weten over onze manier van werken? Wij komen graag langs bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

H. de Jonge
H. de JongeDrachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. ToussainSneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de WitteJoure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van BurenAssen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita PheiferHeerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
Previous
Next