Diensten

Diensten

Verduurzamen?

Bloemhof Advies als het gaat om uw woning of bedrijf!

Duurzaam de toekomst in met uw woning of bedrijf. Bij Bloemhof Advies helpen we u graag op weg. Met opbouwende adviezen en een gedegen installatie, een oplossing die helemaal past bij uw situatie en uw manier van leven en werken.

Zonnepanelen

De roep om een groenere en duurzamere manier van leven en werken is tegenwoordig groot. Als particulier of ondernemer bent u zich daarvan vast en zeker bewust.

Laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijk. Wilt u elektrisch gaan rijden? Dan hebt u natuurlijk ook een laadpaal nodig. Misschien hebt u zich al verdiept in de vele mogelijkheden.

Inductieverlichting

Wanneer u van plan bent uw woning of bedrijfspand aan te passen aan de eisen van de toekomst, is de verduurzaming van uw verlichting misschien ook een interessante gedachte.

Energiecontracten

Welke leverancier past het beste bij u? Bij uw verbruik van het net of juist bij het opwekken van uw eigen energie via zonnepanelen en het terugleveren van stroom aan het net?

Bloemhof Advies is ook uw technische leverancier

Een duidelijk, helder en nuchter advies als het om verduurzaming gaat. Daarop kunt u rekenen wanneer u kiest voor Bloemhof Advies. Al meer dan 300 klanten hebben wij zo van A tot Z geholpen bij de verduurzaming van hun projecten.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

F. de Boer
F. de BoerDrachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. ToussainSneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de WitteJoure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van BurenAssen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita PheiferHeerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
Previous
Next