Over ons

Over ons

Een duurzame toekomst

Nuchter, betrouwbaar, eerlijk en transparant

Nuchter, betrouwbaar, eerlijk en transparant. Het zijn mooie woorden. Toch spreken wij ze graag uit als het om onze dienstverlening gaat. In de snelle wereld van aanbieders van verduurzaming, vergroening en toekomstgerichte energievoorzieningen zit er veel kaf tussen het koren. Daarom vinden wij persoonlijk zo contact belangrijk. Wij verstaan ons vak, geven gedegen advies en weten waar het in de praktijk om draait. Maar veel belangrijker vinden wij het dat u een goed gevoel krijgt bij onze manier van werken. Dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen krijgt in hetgeen wij u bieden. Daar gaat het bij ons om. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Samen met u komen we er altijd uit!

Samen op weg naar een betere toekomst!

De expert in energiezaken

Bloemhof Advies maakt pasklare, op maat gerealiseerde concepten als het om verduurzaming gaat. Afgestemd op uw situatie; altijd op maat en professioneel!

Een goed advies

Nuchter, laagdrempelig en eerlijk. Zo adviseren wij. Gewoon omdat we dan over en weer precies weten waar we aan toe zijn.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij werken graag aan langdurige relaties. Daarom bieden we kwaliteit. Als het gaat om advies maar zeker ook wat betreft de geadviseerde installaties en het geleverde werk.

Goede service

Vele contactmomenten; van advies tot levering, van plaatsing tot nazorg. Wij staan voor kwaliteit en service waarvan u op aan kunt!

Begeleiding van
A tot Z

Wij helpen u graag en goed in iedere fase van het verduurzamingstraject. Stap voor stap komen we zo tot het beste resultaat.

Begeleiding van A tot Z

Wij helpen u graag en goed in iedere fase van het verduurzamingstraject. Stap voor stap komen we zo tot het beste resultaat.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Service en kwaliteit betalen zich uit in positieve reacties.

F. de Boer
F. de Boer
Drachten
Lees verder
Het verduurzamen van een woning is best lastig. Er is zoveel waarop je moet letten. Gelukkig begeleidde Bloemhof Advies ons bij het totale traject. Heel prettig en persoonlijk!
M. Toussain
M. Toussain
Sneek
Lees verder
Bij Bloemhof Advies hebben ze een nuchtere kijk op verduurzaming. Ze stellen niets mooier voor dan het is. En daar houd ik zelf ook erg van. Bloemhof Advies heeft mij perfect ondersteund bij het verduurzamen van mijn bedrijf.
Mark de Witte
Mark de Witte
Joure
Lees verder
Prima advies, een goede prijs en een goede afwerking. Vanaf begin advies prima, meerdere legplannen samen bekeken en diverse offertes gemaakt uiteraard vergeleken. Prima prijs-kwaliteit en strakke plaatsing.
Diane van Buren
Diane van Buren
Assen
Lees verder
Uitstekend advies over aanschaf / plaatsing. Goede uitvoering van de installatie. Zowel adviseur als uitvoerders uiterst klantvriendelijk.
Rita Pheifer
Rita Pheifer
Heerenveen
Lees verder
Alles conform de afspraken geleverd, alles in goed overleg. Helemaal top! Ook fijn om via de app de opbrengst van de panelen in de gaten te kunnen houden.
A. de Hoop
A. de Hoop
Leeuwarden
Lees verder
A DE HOOP 19-11-2021Aanbeveling: ja Een fantastisch bedrijf, altijd adequaat dienstverlenend als je hun advies of producten nodig hebt. Dat geldt voor de adviezen inzake energielevering, als ook voor optimale betrouwbaarheid in meedenken van onze volgende stap in duurzamer wonen. Zeer aanbevelenswaardig
Previous
Next