Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!
Kunt u energie besparen? Doe de gratis dakcheck & start met besparen!

Zonnepanelen kopen

zonnepanelen kopenAls u zonnepanelen wilt kopen, moet u weten dat dit de beste manier is om geld te besparen en het milieu te beschermen.

Zonnepanelen zijn om vele redenen voordelig. Ten eerste produceren ze schone energie. Dit betekent dat er geen schadelijke uitstoot in de lucht komt bij het gebruik ervan. Er zijn echter andere vormen van energieproductie die ook geen schadelijke emissies produceren.

Ten tweede zijn zonnepanelen op verschillende manieren efficiënt en kostenbesparend. Ze produceren schone energie die het hele jaar door beschikbaar is en niet afhankelijk is van beperkte hulpbronnen zoals gas of kolenvoorraden. Zonnepanelen zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, wat ze praktisch maakt voor huiseigenaren die geld willen besparen en tegelijkertijd iets goeds willen doen voor het milieu.

Ten derde kunnen zonnepanelen op elk type dak worden geïnstalleerd omdat ze geen extra ruimte nodig hebben voor de installatie zoals traditionele verwarmingssystemen. Zelfs als u een plat dak hebt of een oud dak dat nog niet is gerenoveerd, kunt u er zonnepanelen op installeren omdat ze overal met gemak kunnen worden gemonteerd!

Als u overweegt om zonnepanelen te kopen, hebt u waarschijnlijk vaak de term “kW” horen vallen. Maar wat betekent het?

Een kW is een maat voor het vermogen – het staat voor kilowatt, dat is 1000 watt. Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor een kW? Dat hangt ervan af hoe groot uw huis is en hoeveel ramen er zijn aan de zuidkant van uw huis.

Als u precies wilt weten hoeveel zonnepanelen u nodig hebt, raden wij u aan een offerte op te vragen bij ons. Wij kunnen u precies vertellen hoeveel panelen u nodig hebt op basis van de oriëntatie van uw huis en het aantal vierkante meters van uw dak. Wij kunnen u ook andere energiebesparende apparaten aanbevelen, zoals slimme thermostaten, zodat u het meeste rendement uit uw investering haalt.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan