Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!
Kunt u energie besparen? Doe de gratis dakcheck & start met besparen!

Zonnepanelen installeren

zonnepanelen installerenZonnepanelen installeren is geen eenvoudig doe-het-zelf project. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u zonnepanelen installeert. Wij zijn erkend installateur zonnepanelen en helpen u graag met het installeren van de zonnepanelen.

Zonnepanelen wekken elektriciteit op door middel van een elektrische stroom die door zonlicht wordt opgewekt. Het zonnepaneel zet het licht om in elektriciteit. Vervolgens stuurt het de opgewekte elektriciteit via een omvormer terug naar het elektriciteitsnet. Omvormers zetten gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC) die nodig is voor huishoudelijke apparaten en elektronische toestellen. Dit proces stelt huiseigenaren in staat om minder energie van hun nutsbedrijf te gebruiken terwijl ze meer energie opwekken dan ze thuis verbruiken.

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel voor uw woning. Het voordeel is dat u zelfs met tien zonnepanelen op uw dak al honderden euro’s per jaar kunt besparen op uw energiekosten. Wekt u meer stroom op dan u gebruikt? Dan kunt u die terugleveren aan uw energieleverancier. Bovendien voegen zonnepanelen waarde toe aan uw huis. De zonnepanelen verdienen zichzelf binnen vijf jaar terug. Bloemhof Advies helpt u met de verduurzaming van uw woning.

Zonnepanelen installeren door een erkend installateur

Bloemhof Advies is een erkend installateur van zonnepanelen. Wij installeren een compleet zonne-energiesysteem in Nederland: van de zonnepanelen tot de omvormer, accu en het monitoringsysteem. Wij kunnen uw hele project verzorgen, van begin tot eind. Wij beschikken over het keurmerk voor het installeren van zonnepanelen. Ook kan je ons vinden op de lijst met erkende zonnepanelen installateurs.

Om u een idee te geven van wat wij doen: wij zorgen voor alle papierwerk en vergunningen die nodig zijn voor het installeren van uw zonnepanelen in Nederland. Dit omvat het verkrijgen van toestemming van de gemeente, ervoor zorgen dat het voldoet aan de huidige wetgeving en het verkrijgen van een vergunning om als onafhankelijke elektriciteitsproducent te werken.

Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen, of wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via info@bloemhofadvies.nl of per telefoon +31 (0)513 79 45 71

Wij geven gratis advies over welk zonnepanelensysteem het beste bij uw wensen past. Onze service stopt niet na de aankoop, maar gaat door met al het vervolgonderhoud dat nodig is.

Wij hebben ervaring in het installeren van alle soorten zonnepanelen en kunnen u adviseren welk systeem het beste bij uw woning of kantoor past.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan