Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Zonnepanelen Heerenveen

Als je overweegt om zonnepanelen te kopen in Heerenveen, dan ben je bij Bloemhof Advies aan het juiste adres! Wij zijn een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van duurzame energie en bieden hoogwaardige zonnepanelen van de beste kwaliteit. Met onze expertise en ervaring kunnen we je voorzien van professioneel advies op maat, zodat je de beste keuze kunt maken voor zonnepanelen die perfect bij jouw situatie passen.

Bij Bloemhof Advies begrijpen we het belang van duurzaamheid en de voordelen van zonne-energie. Met zonnepanelen op je dak kun je namelijk je eigen groene energie opwekken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je kunt immers flink besparen op je energierekening en zelfs geld verdienen door de overtollige energie terug te leveren aan het net.

Als je zonnepanelen wilt kopen in Heerenveen, ben je bij Bloemhof Advies verzekerd van kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige zonnepanelen leveren die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare zonnepanelen die langdurig energie kunnen opwekken en bestand zijn tegen de weersinvloeden in Nederland.

Bij Bloemhof Advies geloven we ook in een persoonlijke aanpak. Onze experts komen graag bij je thuis in Heerenveen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw wensen en behoeften, bekijken we de technische mogelijkheden op jouw dak en geven we je een gedetailleerd advies op maat. We nemen ook de financiƫle aspecten, zoals de terugverdientijd en de mogelijke subsidies, mee in ons advies. Zo krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Als je besluit om zonnepanelen bij Bloemhof Advies te kopen, zorgen wij voor een vakkundige installatie. Onze gecertificeerde installateurs hebben ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en zorgen voor een professionele en veilige installatie op jouw dak. Na de installatie voorzien we je van gedetailleerde informatie over het gebruik en het onderhoud van de zonnepanelen, zodat je er optimaal van kunt profiteren.

Bij Bloemhof Advies staan we ook na de installatie voor je klaar. We bieden uitstekende service en garantie op onze zonnepanelen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kun je rekenen op onze snelle en professionele nazorg.

Kortom, als je zonnepanelen wilt kopen in Heerenveen, kies dan voor Bloemhof Advies. Wij bieden kwaliteit, expertise en persoonlijke service om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan