Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!
Kunt u energie besparen? Doe de gratis dakcheck & start met besparen!

Zonnepanelen advies

zonnepanelen adviesAls u zonnepanelen overweegt, vraag uzelf dan eerst af of het de moeite waard is. Zonnepanelen zijn een grote investering, en als uw dak niet de goede positionering heeft, is het misschien niet de moeite waard. Als u het geld hebt, kunnen zonnepanelen echter een geweldige investering zijn. Bloemhof Advies kan u advies geven over zonnepanelen.

Het eerste wat u in gedachten moet houden als u aan zonnepanelen denkt, is dat de installatiekosten een van de grootste factoren zijn. Veel mensen ontdekken dit nadat ze schattingen hebben gekregen van verschillende bedrijven en zich realiseren dat ze zich de beste optie die beschikbaar is niet kunnen veroorloven.

Het volgende om te overwegen bij het krijgen van zonnepanelen is hoeveel elektriciteit zal worden gebruikt in uw huis of bedrijf. Als u niet veel elektriciteit gebruikt overdag, dan is het misschien niet zinvol om te investeren in zonnepanelen.

Onthoud ten slotte dat zonnepanelen weliswaar energie leveren voor de behoeften van uw huis of bedrijf, maar dat ze niet altijd genoeg stroom leveren om volledig in de behoeften te voorzien (vooral tijdens piekuren).

Zonnepanelen zijn een populaire manier om zelf elektriciteit op te wekken. Er komen echter een aantal zaken kijken bij het installeren van zonnepanelen.

Ook is het belangrijk om te bepalen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen zowel op schuine daken als op platte daken geïnstalleerd worden. Daarnaast moet het dak ook voldoende sterk zijn en is het belangrijk dat de zonnepanelen in de juiste richting kunnen liggen. Uiteraard moet er ook rekening gehouden worden met eventuele schaduw.

Het installeren van zonnepanelen vereist dus kennis en kunde. Om zeker te zijn van een correcte installatie kunt u Bloemhof Advies inschakelen. Wij installeren en geven al jaren advies voor zonnepanelen bij onze klanten en weten wat we doen! Neem contact met ons op!

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan