Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen door Bloemhof Advies

In Nederland schijnt genoeg zon om zelf groene stroom op te kunnen wekken met zonnepanelen. Door zonnepanelen te kopen kunt u uw woning of kantoor op een milieuvriendelijke manier van stroom voorzien. De aanschaf van zonnepanelen is dus een duurzame investering in uw huis en het milieu. Bovendien bespaart u direct op uw energiekosten. Als u graag zonnepanelen wilt laten plaatsen, is het handig om wat meer te weten over de voor- en nadelen van zonnepanelen. Daarom lichten wij deze even voor u toe.

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel voor uw huis. Het voordeel is dat u al met tien zonnepanelen op uw dak honderden euro’s per jaar op uw energiekosten kunt besparen. Wekt u meer stroom op dan uw verbruikt? Dan kunt u deze terugleveren aan uw energieleverancier. Daarnaast voegen zonnepanelen waarde toe aan uw huis. De zonnepanelen heeft u al binnen vijf jaar terugverdiend. Bloemhof Advies geeft u graag zonnepanelen advies bij het verduurzamen van uw huis.

De juiste zonnepanelen van goede kwaliteit

Bij het plaatsen van zonnepanelen komen een aantal zaken kijken. Zo is het eerst belangrijk om te bepalen of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen geplaatst worden op zowel hellende daken als platten daken. Daarnaast moet het dak ook draagkrachtig genoeg zijn en is het belangrijk dat de zonnepanelen in de juiste richting kunnen liggen. Natuurlijk moet er ook rekening gehouden worden met mogelijke schaduwval. Het plaatsen van zonnepanelen vraagt dus om kennis en expertise. Om zeker te zijn van een correcte installatie van zonnepanelen kunt u Bloemhof Advies inschakelen.

Het rendement van zonnepanelen verschilt volgens soort en kwaliteit. Vraag ons daarom gerust om meer informatie over de beste zonnepanelen voor uw situatie. Daarnaast is het belangrijk dat de zonnepanelen af en toe onderhouden worden. Vuile zonnepanelen brengen namelijk minder op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaatsen waar wij al succesvolle projecten hebben afgerond zijn onder andere: Joure, Sneek & Heerenveen.

Neem contact met mij op.

Privacyverklaring(Vereist)
Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan