Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Warmtepompen

Ontdek de vele voordelen van warmtepompen 

De warmtepomp is de toekomst, met de nieuwe ontwikkelingen en huidige subsidies is het namelijk aantrekkelijk om er één te kopen. Met een warmtepomp kun je een duurzaam huis creëren zonder aardgas. Hiermee kan je flink besparen op gas! Het voordeel van het kopen van een warmtepomp op dit moment is dat u er subsidie voor kunt krijgen. Er bestaan verschillende soorten warmtepompen, Bloemhof Advies vertelt u graag over de warmtepompen die het meest geschikt is voor uw huis. 

Met een rendement tot soms meer dan 500%, is een warmtepomp een uitstekende warmteleverancier. De drie soorten warmtepompen zijn een volledige elektrische warmtepomp, een hybride warmtepomp en een ventilatie warmtepomp. De volledige elektrische warmtepomp zorgt voor verwarming van uw huis en voor het warme water in de badkamer en keuken. De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. Hij zorgt op de meeste dagen voor de warmte in huis. Een ventilatie warmtepomp haalt warmte uit de ventilatielucht. 

Duurzaam elektrisch verwarmen

Bloemhof Advies voorziet u graag van een passend advies als het gaat om de juiste warmtepomp bij u in huis. Een warmtepomp is duurzaam. Hij haalt namelijk warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. De warmtepomp gebruikt stroom, u zult dus zien dat het stroomverbruik toeneemt alleen bij het combineren met zonnepanelen zult u hier weinig tot geen extra kosten aan hebben. Daar tegenover staat dat u bijna geen gas meer gebruikt. Alles bij elkaar gaat uw CO2-uitstoot door verwarming en warm water omlaag. Hoeveel deze uitstoot omlaag gaat, is natuurlijk afhankelijk van welke warmtepomp u in huis heeft. Wij werken samen met AMF uit Dokkum.

Bij Bloemhof Advies koopt u de juiste warmtepomp voor uw situatie. Ook verzorgen wij graag de installatie van de warmtepomp bij u thuis. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen en installeren van een warmtepomp. Vraag ons ook naar de andere mogelijkheden om uw woning of bedrijf te verduurzamen. Wij vertellen u graag meer!

Neem contact met mij op.

Privacyverklaring(Vereist)
Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan