Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Verduurzamen Woning

verduurzamen woningDuurzaam wonen is een geweldig idee. Je wilt je huis natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden, maar dat kan niet als je er geen aandacht aan besteedt. Daarom is het slim om je woning te verduurzamen.

Het begint met het vinden van de juiste dienstverlener. Je huis verduurzamen doe je namelijk niet zelf, want daarvoor heb je een ervaren adviseur nodig die weet waar hij mee bezig is. Deze adviseur kan je helpen bij alles wat er bij komt kijken bij het verduurzamen van een woning: van advies over isolatie en ventilatie tot tips over warmtebronnen en de invloed van elektrische apparaten op de energierekening.

Bloemhof Advies helpt u graag met het verduurzamen van uw woning. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Je woning verduurzamen? Hoe werkt dat?

Wil je ook jouw huis verduurzamen? Je kunt je huis op verschillende manieren verduurzamen. Je kunt overwegen om je huis te isoleren of een schonere warmtepomp te plaatsen. Daarnaast kan het ook interessant zijn om je gevel te isoleren. Ook kun je overwegen om een zonnepanelen systeem aan te schaffen. Dit zorgt voor minder energiekosten en bespaart daarmee niet alleen op de stookkosten maar ook op de onderhoudskosten van deze apparaten. Voor iedere woning bestaat er een passend advies voor het verduurzamen van jouw woning!

De aanpak van de verduurzaming van de woning is een belangrijk onderwerp voor iedereen die zich bezighoudt met energiebesparing. Het gaat niet alleen om het besparen op uw energieverbruik, maar ook om het verminderen van uw CO2-uitstoot en het behoud van de waarde van uw huis.

De manier waarop u de verduurzaming van uw woning aanpakt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals budget, het type woning en hoeveel tijd u kunt besteden aan het project. Als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is, dan kunt u een duurzaamheidsadviseur inschakelen. Deze adviseurs kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste installaties voor verduurzaming.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan