Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Particulieren

Particulieren

U wilt als particulier zonnepanelen om zo uw woning te voorzien van zonne-energie. Wanneer u als particulier kiest voor zonnepanelen op uw eigen dak, kiest u voor duurzame energie. Hierbij gebruikt u 100% groene energie. Naast dat zonnepanelen op uw dak bijdragen aan een duurzame wereld, is het natuurlijk ook interessant voor uw portemonnee. Het kopen van zonnepanelen heeft dus meerdere voordelen. 

Wanneer u als particulier zonnepanelen aanschaft, zult u zien dat uw energierekening een stuk lager wordt. Hiervoor moet u natuurlijk eerst wel investeren in uw zonnepanelen, maar u zult zien dat u deze investering binnen enkele jaren alweer heeft terugverdiend. Door het opwekken van uw eigen stroom bent u ook minder afhankelijk van eventuele stroomprijsstijgingen. Daarnaast verhoogt u natuurlijk de waarde van uw woning als u zonnepanelen aanschaft. Met zonnepanelen krijgt u namelijk een hoger energielabel en de koper hoeft daar minder moeite voor te doen, maar ze profiteren wel van de lagere energiekosten. Energie besparen is niet moeilijk!

De vele voordelen van zonnepanelen op uw eigen dak 

Energie die opgewerkt wordt door zonnepanelen, is schone energie. Bij het opwekken komt er namelijk geen CO2 vrij. Voordat u over gaat tot aankoop, wilt u natuurlijk weten hoe zonnepanelen zorgen voor al deze voordelen. Bij Bloemhof Advies vertellen wij u hier graag meer over. In het kort betekent het dat de zon energie geeft in de vorm van licht en een zonnepaneel dit zonlicht omzet naar elektriciteit. In het paneel zitten zonnecellen, schijnt de zon op zo’n zonnecel dan ontstaat er elektriciteit. Om stroom te kunnen gebruiken in huis, heeft u een omvormer nodig. 

Wilt u graag zelf de voordelen ervaren van zonnepanelen op uw eigen dak? Dan bent u bij Bloemhof Advies op de juiste plek. Bloemhof Advies voorziet u graag van alle informatie die u nodig heeft voordat u de zonnepanelen ook echt gaat aanschaffen. Vraag ons dus gerust om advies! 

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan