Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Midden- & Kleinbedrijf

Zakelijk

Zonnepanelen voor bedrijven is zeer interessant om te overwegen om meerdere redenen. Met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf gaat u maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is voor zowel mens als milieu goed. Daarnaast wil de Nederlandse overheid graag dat meer mensen duurzaam met energie omgaan. Hierdoor zijn er een aantal fiscale voordelen voor u als ondernemer. Wilt u weten wat de kosten en opbrengsten van de zonnepanelen voor u kunnen zijn? Bloemhof Advies komt graag bij u langs om alles voor u inzichtelijk te maken.

Zonnepanelen zijn zeker een investering. Voor een ondernemer zijn zonnepanelen zeer aantrekkelijk, vanwege verschillende belastingregelingen. Daarnaast heeft u gemiddeld gezien na zes tot acht jaar de investering in de zonnepanelen terugverdiend. Wanneer u de BTW terugkrijgt, heeft u ook al een deel van die investering terug. Zonnepanelen hebben een levensduur van 20 tot wel 25 jaar. Ook stijgt uw bedrijfspand in waarde.

Zonnepanelen voor bedrijven

Er zijn een aantal regelingen waar u mee te maken krijgt als u als ondernemer kiest voor zonnepanelen. Dit zijn de energie investeringsaftrek, de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de BTW en algemene investeringsaftrek. Wanneer u met uw bedrijf investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie, kunt u gebruik maken van de regeling Energie Investeringsaftrek. Met deze regeling is het voor u mogelijk om 45% van uw investering af te halen van de fiscale winst.

Wanneer u investeert in bedrijfsmiddelen kunt u ook in aanmerking komen voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Daarnaast mag u de zonnepanelen ook nog aftrekken van de belasting als gewone investering. Wilt u weten wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn met betrekking tot zonnepanelen en op fiscaal gebied? Neem dan eens contact op met Bloemhof Advies. Wij voorzien u graag van meer informatie en een passend advies voor zonnepanelen bij uw bedrijf.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan