Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Ledverlichting

Verduurzaming van uw verlichting 

Bloemhof Advies helpt u graag bij het groener en duurzamer wonen, werken en leven. Ook op het gebied van verlichting voorzien wij u graag van deskundig advies. Duurzame verlichting zijn producten met een zeer lange levensduur, minimaal energieverbruik en impact op het milieu. Deze eigenschappen resulteren in lagere energie- en onderhoudskosten in vergelijking met reguliere producten. Bij Bloemhof Advies kunt u terecht voor inductie verlichting en LED verlichting. Vraag ons gerust om advies als het gaat om duurzame verlichting. 

Een voordeel van LED verlichting dat er meteen uitsprint is het lage wattage van LED lampen. Dit zorgt ervoor dat zo’n lamp veel minder energie verbruikt. Tegelijkertijd levert het toch dezelfde prestaties als een conventionele lamp, die veel meer vermogen nodig heeft. Het belangrijkste verschil hierin ziet u terug in de energiekosten. Deze vallen bij het gebruik van LED verlichting tot wel 90% lager uit. Dit zult u dan ook direct merken op uw energierekening. 

Inductieverlichting en LED lampen 

Ook inductieverlichting biedt vele voordelen, daarnaast heeft inductieverlichting een zeer aantrekkelijke prijs. Dit zorgt ervoor dat het de ideale keuze is voor het vervangen van diverse traditionele lichtbronnen. Zo heeft inductieverlichting een laag stroomverbruik en een zeer lange levensduur. Hierdoor is inductieverlichting ook milieuvriendelijk. Dat geldt ook voor LED lampen. LED lampen bevatten namelijk geen giftige stoffen, zoals bij TL buizen, gloeilampen of spaarlampen wel het geval is. Omdat LED verlichting duurzaam is en langer mee gaat dan andere soorten verlichting, helpt u ook mee aan het verminderen van de CO2 uitstoot. 

Bloemhof Advies helpt u graag bij het aanpassen van uw woning of bedrijfspand aan de eisen van de toekomst. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door verduurzaming door middel van verlichting. Hiervoor werken wij samen met goedwerklicht.nl. Deze partner is ontwikkelaar van de nieuwe lichtgeneratie. Met hen maken wij in samenspraak graag een lichtplan voor u. 

Neem contact met mij op.

Privacyverklaring(Vereist)
Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan