Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Laadpaal thuis

laadpaal thuisAlle grote autofabrikanten maken het gemakkelijker dan ooit om uw elektrische auto thuis op te laden. Maar wat is de beste manier om een laadpaal thuis te installeren? Dit is alles wat u moet weten over oplaadstations en oplaadmogelijkheden thuis.

Laadpaal thuis: Wat u moet weten

Als u met een elektrische auto rijdt, kunt u bij de meeste openbare oplaadpunten gratis opladen – maar niet altijd ’s nachts thuis. Dit is wat u moet weten over laadstations en thuislaadopties.

De basis van een laadpaal thuis

De meeste elektrische auto’s worden geleverd met een standaard lader die in een 110V stopcontact in uw garage of oprit past. Sommige hebben een 240V lader die sneller kan opladen en waarvoor een speciaal 240V circuit nodig is (en een elektricien om het te installeren). Als u overweegt zonnepanelen te installeren, moet u weten dat sommige elektrische auto’s ook zonne-energie kunnen gebruiken.

Sommige elektrische auto’s bieden optionele snellaadpoorten die gebruik maken van een speciaal netwerk van hoogspanningsleidingen, bekend als CHAdeMO of CCS DC Fast Charge (CCS is een afkorting van Combo Charging System). Met deze snellaadpoorten kunt u veel sneller opladen dan met standaard plug-in laders, maar ze vereisen speciale apparatuur en toegang tot deze netwerken.

Bloemhof Advies kan u helpen

Wanneer u elektrisch rijden overweegt, vraagt u zich misschien af wat voor laadpaal u nodig heeft. Gelukkig is Bloemhof Advies er om u te helpen! Bent u geïnteresseerd in een laadpaal thuis? Neem dan contact met ons op!

Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van een geschikte laadpaal die past bij uw wensen en budget. Ook kunt u dit goed combineren met zonnepanelen. Elektrisch rijden wordt nog aantrekkelijker met uw eigen opgewekte zonne-energie. Met de juiste aanpassingen kunt u uw eigen energieleverancier worden. Wij geven u een helder en persoonlijk advies als het gaat om duurzaamheid. Bloemhof Advies inventariseert wat u voor ogen heeft en licht de mogelijkheden toe op het gebied van laadpalen, energieleveranciers en eventueel zonnepanelen.

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan