Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Gas Besparen

 Gas besparen, geld besparen.

Vloerverwarming kan u daarbij helpen door uw gasverbruik te verminderen, en het is ongelooflijk eenvoudig te installeren. U hebt alleen een adviesbureau als Bloemhof Advies nodig om het werk voor u uit handen te nemen. Neem contact met ons op!

We weten wat u denkt: “Maar wat als ik het geld niet heb?” Wij zijn hier om u te vertellen dat dat niet uitmaakt! Wij zullen u helpen manieren te vinden om te bezuinigen op uw maandelijkse uitgaven, zodat wij het verschil in kosten kunnen compenseren, zodat u meteen kunt beginnen met het besparen van gas.

Hoeveel zal ik besparen?

Voordat we het gaan hebben over het exacte bedrag dat u bespaart door vloerverwarming te gebruiken, laten we het eerst hebben over hoeveel energie vloerverwarming in het algemeen gebruikt. Vloerverwarming is een geweldige manier om uw energiekosten te verlagen, omdat het minder energie verbruikt dan traditionele systemen zoals radiatoren. In feite zijn vloerverwarmingssystemen ongeveer 40% efficiënter dan radiatoren – dus wanneer u minder energie verbruikt, betekent dit dat u elke maand minder geld kwijt bent aan gas!

Hoeveel gas bespaart een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een combinatie van twee verschillende soorten verwarmingssystemen. De combinatie van deze twee systemen geeft u meer mogelijkheden om uw huis te verwarmen en te koelen. Het eerste type verwarmingssysteem is een standaard elektrisch aangedreven warmtepomp. Dit type systeem gebruikt elektriciteit om warmte van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, bijvoorbeeld van de buitenlucht naar uw huis. Het tweede type verwarmingssysteem is een gasketel, die brandstof verbrandt om warmte te creëren. Wanneer de hybride warmtepomp deze twee systemen combineert, kan het u geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw comfortniveau verhogen.

De meest voorkomende vraag die mensen stellen over hybride warmtepompen is hoeveel gasbesparing ze kunnen verwachten? Het antwoord hangt van vele factoren af, met inbegrip van de grootte en de leeftijd van uw huis, evenals de tijd van het jaar dat u het in werking stelt. Hoewel het onmogelijk is om precies te voorspellen hoeveel gas u zult besparen met een hybride warmtepomp, zijn er enkele algemene richtlijnen die u een idee kunnen geven:

Als u een ouder huis hebt (gebouwd vóór 2000), dan kunt u merken dat het minder geld kost om te draaien dan wanneer u alleen een nieuwe energie-efficiënte gasketel had geïnstalleerd.

Als u een nieuwer huis hebt dat na 2000 is gebouwd met goede isolatie en nieuwe ramen (of andere verbeteringen), dan zal uw hybride warmtepomp veel meer voor u besparen!

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan