Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Energie Besparen

energie besparenEnergie besparen is een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze planeet. Als u op zoek bent naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken en geld te besparen op uw elektriciteitsrekening, bekijk dan deze tips om energie te besparen in uw huis. Bloemhof Advies kan u helpen met het besparen van energie.

1. Gloeilampen vervangen door LED’s

LED-lampen zijn efficiƫnter dan gloei- en TL-lampen en verbruiken dus minder energie. Ze gaan ook langer mee dan andere soorten lampen. Overschakelen op LED-lampen kan tot 40 euro per jaar aan elektriciteitskosten besparen.

2. Installeer slimme thermostaten of programmeerbare thermostaten

Met programmeerbare thermostaten kunt u de temperatuur instellen voor verschillende tijden van de dag, dus als u in een bepaalde periode niet thuis bent, wordt er niet onnodig energie verbruikt! Slimme thermostaten kunnen de temperatuur zelfs automatisch aanpassen op basis van uw werkschema! Beide opties helpen te besparen op energiekosten door uw huis koeler te houden tijdens de zomermaanden en warmer in de wintermaanden wanneer het het meest nodig is.

3. Dicht lekken rond ramen of deuren

Als er kieren zijn rond deuren of ramen in uw huis die koude lucht binnenlaten tijdens de wintermaanden en warme lucht buiten tijdens de zomermaanden – of omgekeerd – wilt u misschien deze lekken dichtten. Dit kan enorm schelen in de energierekening. Dit is trouwens ook niet heel moeilijk. Ga met je vingers het raam langs en je zult vanzelf voelen wanneer er kou door heen komt.

Subsidie energie besparen eigen huis

Een subsidie voor energiebesparing is het middel om de kosten van een energiebesparende investering terug te verdienen.

Een subsidie kan zijn:

Een financiƫle tegemoetkoming in de vorm van een lening of subsidie. Een lening wordt vaak afgesloten bij de provincie, gemeente of woningcorporatie. Deze maakt gebruik van een groene lening waarbij je geld kunt lenen tegen eigen risico en rente op basis van je spaargeld vermogen.

De gemeente/provincie bepaalt wat je maximaal mag lenen en hoeveel rente je moet betalen. Je betaalt dan rente over de lening en aflossing over de lening.

Wilt u graag advies over het besparen van energie? Neem dan contact met ons op!

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan