Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een offerte aan!

Agrarische sector

Agrarisch 

Voor iemand met een agrarisch bedrijf kan het zeer interessant zijn om zonne-energie op te wekken. Wel is het belangrijk dat u eerst checkt of u de zonnepanelen wel mag plaatsen. De plaats van uw bedrijf kan namelijk bepalend zijn of u de zonnepanelen op deze plek mag plaatsen. Ook zijn er wetten en regels waar u mee te maken heeft. Bloemhof Advies vertelt u hier graag alles over. Daarnaast komen wij graag bij u langs om u te voorzien van deskundig advies. 

Voor zonnepanelen op een dak heeft u meestal geen vergunning nodig. Als u de zonnepanelen in een veld wilt plaatsen is dit anders. Bij het omgevingsloket van uw gemeente kunt u vragen of u een vergunning nodig heeft of dat er een vergunningsvrijstelling is. Als u een vergunning nodig heeft, kunt u deze bij uw gemeente aanvragen. Meestal kunt u deze vergunning direct aanvragen, soms geldt er een uitgebreidere procedure. 

Fiscale voordelen voor zonnepanelen  

In agrarisch gebied is de beschikbare dakoppervlakte of ruimte in het veld vaak groot. Het is dus de ideale plek om zonnepanelen te plaatsen. Onze constructeur kan voor u berekenen welke extra dakbelasting mogelijk is. Daarna kunnen we ook bepalen hoeveel zonnepanelen u op het dak kunt laten plaatsen. Voor agrarische bedrijven zijn er veel fiscale aftrekmogelijkheden en regelingen. U kunt daar gebruik van maken wanneer u blijvend of volledig agrarisch onderneemt. 

Bij Bloemhof Advies beschikken we over de juiste kennis om u goed te kunnen adviseren. Wij vertellen u alles over alle zaken waar u als agrarisch ondernemer aan moet denken bij het plaatsen van zonnepanelen op een dak of in een veld. Het plaatsen van zonnepanelen is natuurlijk een grote investering. Daarom wilt u een passend advies. Neem eens contact met ons op en vraag gerust om meer informatie. 

Niels
Niels
12/12/2022
Goeie, duidelijke communicatie - vriendelijk en beantwoord alle vragen die je hebt over het plaatsen van zonnepanelen. 8 panelen laten plaatsen, zeer tevreden.
Chris Draaijer
Chris Draaijer
10/01/2022
wij hebben zonnepanelen bij Bloemhof advies aangeschaft. deze zijn snel en vakkundig aangelegd. alles is keurig weggewerkt, en aangesloten. we hebben Apsystem met AEG panelen. heerlijk als je op de Toon ziet dat je 0watt verbruikt terwijl de wasmachine draait en radio aanstaat. alles is tot in de puntjes verzorgd. De eigenaar is ook vriendelijk en goed bereikbaar.
Martijn Abma
Martijn Abma
16/12/2021
Top bedrijf. Snel/accuraat en prijs kwaliteit niveau is top.
Silvia De Jong
Silvia De Jong
01/12/2021
Ik ben heel tevreden over de snelle en nette service van dit bedrijf. Mvg Silvia de Jong
Jans Schadenberg
Jans Schadenberg
29/11/2021
Ik heb Bloemhof Advies B.V. gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen en vervolgens is Jacco Bloemhof bij mij thuis geweest. ik vond de uitleg en het advies duidelijk en ook de aanbevolen AEG-panelen met AP-Systems omvormers stonden mij wel aan. Bloemhof was ook in staat om de installatie snel te leveren en te monteren. De installatiemonteurs hebben vervolgens de panelen en omvormers keurig op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes aangelegd, ook de verbinding van de app. met de panelen is verzorgd door de monteur. De nazorg hoe ik de gebruikers app. kon installeren daarbij was Bloemhof ook behulpzaam. Prima bedrijf en zeker aan te bevelen.
Andries Jacke
Andries Jacke
23/11/2021
Zeer content met dit bedrijf. Ik wou mijn huis verduurzamen en Jacco van Bloemhof advies kwam met zeer deskundig advies welke zonnepanelen voor ons het meest geschikt waren. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Professioneel, vakkundig en kennis van zaken.

Benieuwd wat u kan besparen?

Wij rekenen het graag voor uit!

Vraag een offerte aan